06 50 416 031

Henriette is Topstylist en haar specialiteit is haarkleuringen.    
Meer dan 35 jaar geleden koos ik het vak van kapper omdat ik mijn creativiteit in wil zetten in mijn werk. Nadat ik bij verschillende salons gewerkt heb, heb ik 10 jaar geleden de stap genomen om een eigen kapsalon te starten.    Ook de diversiteit van het kappersvak vind ik heel belangrijk. Daarom bieden we in de salon ook diverse handelingen van het kappersvak aan, waaronder keratine-behandelingen,  permanenten, opsteken, etc.    

Melissa is Topstylist en haar specialiteit is herenkapsels en kleuren. Ook het harsen en verven van de wenkbrauwen.   Ik ben in 2012 afgestudeerd voor allround kapster en heb eerst bij verschillende kapsalons gewerkt, voordat ik in mei 2013 mede eigenaresse ben geworden van Tis Haarzaak.  

Henriƫtte en Melissa

In onze kapsalon werken 2 enthousiaste en gemotiveerde kapsters met een vakopleiding. Of het nu gaat om een stoer mannenkapsel , een vlot kinderkapsel of een  trendy damescoupe , wij gaan elke uitdaging aan!

Adviseren is onze uitdaging

Wij zien het als een uitdaging u een nieuw kapsel te adviseren. Wij nemen graag de tijd om u uit te leggen hoe u uw haar thuis in model kunt krijgen en welke  producten u daar het beste voor kunt gebruiken.

Vaktrainingen

 Het up- to- date houden van kennis en vaardigheden vinden wij erg belangrijk. Gedurende het jaar volgen wij diverse vaktrainingen, cursussen en shows om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van haar. De hiermee verworven kennis en vaardigheden laten wij graag ten goede komen van onze klanten.